žena-koja-voli-prirodu,-bigbamboo,-site-foto

ŽENA KOJA VOLI PRIRODU uvek će se obradovati OVIM poklonima

Žena koja voli prirodu je osoba za koju je veoma lako izabrati „pravi“ poklon, jer sve što se nalazi oko nas, u prirodi – je upravo taj poklon: pravi i najbolji.

Ukoliko se ipak dvoumite, donosimo vam 7 predloga koji će sigurno pomoći da brže odlučite šta da poklonite ženi koja u svakom smislu uživa u prirodnosti.

  1. BILJKE

Žene zaljubljene u prirodu su gotovo uvek okružene biljkama: sobnim, vrtnim, u vazni, u bašti, na zidnim slikama… tako da je za nju BILJKA uvek dobrodošao poklon. Možete birati između semenki (koje će biti pravi izazov za sadnju), vrtne i povrtne rasade, buketa cveća ili sadnice omiljene voćke – sigurno je da će biti oduševljena i zahvalna.

žena-koja-voli-prirodu,-bigbamboo-4

  1. LJUBIMCI

Ukoliko ga već nema, a znate da silno želi kućnog ljubimca, eto odličnog rešenja da je iznenadite (možda i do suza) sa jednim malim krznenim, dlakavim, pernatim ili vodenim prijateljem iz životnjskog carstva. Ovo je poklon za koji je potrebno da budete 100% sigurni da je željen, a još veću vrednost dobija ako je ljubimac udomljen.

  1. PRIRODNA KOZMETIKA

Žena koja voli prirodu uglavnom koristi samo prirodnu kozmetiku i takvoj se najviše i raduje. Ono što je odlično kod biranja ovakvih poklona jeste da je ponuda uglavnom uvek vrhunska. Ne izaziva ni malo ili uopšte sumnju u kvalitet, jer ove proizvode stvaraju ljudi koji takođe za sebe biraju PRIRODNO. Za poklone možete birati nešto iz ponude: prirodne sapune, šampone, kreme, balzame, kozmetička ulja… Ovo su pokloni koji su uvek, baš uvek dobrodošli svakoj ženi.

žena-koja-voli-prirodu,-bigbamboo-2

  1. STVARI OD PRIRODNIH MATERIJALA

U domu, na poslu, u torbi žene koja najviše ceni prirodu, uglavnom se nalaze „prirodne“ stvari. To su one napravljene od pamuka, drveta, lana, gline i ostalih prirodnih materijala. Zato, ako želite da joj poklonite neku upotrebnu ili dekorativnu stvar, odličan izbor su pamučne, svilene ili vunene stvari, drveni ukrasi, nakit od stakla, gline ili korpe od pruća. Takođe, sigurno bi joj se svidele i posude i šolje od bambusa, knjige bez plastificiranih korica, metalni i drveni predmeti za kuhinju, itd.

Svaki od ovih njih je baš u skladu sa njenim uverenjima, njenim stilom života i izbor za koji bi se i ona sama opredelila.

žena-koja-voli-prirodu,-bigbamboo-3

  1. IZLET

Poklon za ženu koja voli prirodu je svakako i odlazak u prirodu. Šetnja do najbliže šume, reke, trekking, obilazak pećine ili destinacije na kojoj još nije bila. Wow! ideja je i organizovano posmatranje ptica – iznenađenje i uspomena koju se pamti i prepričava.

Društvo za zaštitu ptica, bigbamboo

  1. BICIKL

Ukoliko ste u mogućnosti i povod dozvoljava malo skuplje poklone – bicikl je definitivno jedan od najboljih. Za prirodoljupce, bicikl nije samo prevozno sredstvo, nego životna filozofija. Stvar koja omogućava da budemo zaista pravi PRIJATELJI PRIRODE. Da je čuvamo, uživamo u njoj, budemo zdravi, smanjimo eksploataciju prirodnih sirovina. Da stvaramo manje smeća i zagađenja… sve ono za čega se zalažu žene koje vole prirodu.

žena-koja-voli-prirodu,-bigbamboo-1

  1. EKO EDUKACIJA

Priroda je nepresušni izvor znanja i ljudima koji je vole stalno nudi nova iznenađenja. Ako je žena koju darujete radoznala i uvek spremna za učenje, sigurno će se obradovati svakom vidu edukacije koja ima veze sa prirodom. To može biti obuka snalaženja u šumi, edukacija na temu hranjenja ptica ili šumskih životinja. Takođe, tu su i časovi pravljenja prirodne kozmetike, predmeta od gline, nakita od prirodnih materijala, spremanja domaće zimnice, itd.

Nadamo se da vam se sviđaju predlozi i da su dovoljno inspirativni da baš neki od njih bude vaš izbor za darivanje žena povodom 8. marta, rođendana, venčanja i svih drugih važnih dana u kojima se zajedno radujemo.

 

Napišite nam u komentarima i vaše predloge. Hvala!

 

Autor – Jelena Kovinčić, vaspitač, urednica bloga Mamino blago

*autorski tekst u vlasništvu BigBamBoo brendapodložan zaštiti autorskih prava uz zabranu korišćenja bez pismene dozvole vlasnika

 

0 komentara

Ostavite komentar

Želite da se pridružite diskusiji?
Budite slobodni da se pridružite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.